Om os

Vi er en familie på 4, der bor på en nedlagt landejendom 4 km udenfor Sdr. Felding. Her har vi og hundene masser af plads til udfoldelse. Vi nyder vores daglige luftture gennem skoven og ned til vores sø, som hundene elsker at boltrer sig i. Hundene er som familiemedlemmer for os, så derfor bor de selvfølgelig indenfor sammen med os.

Vi nyder meget at komme af sted med hundene på markprøver og udstillinger. Her har vi haft rigtig, rigtig mange gode oplevelser med vores hunde.

Vi lægger meget tid og energi i vores opdræt. Vi tager sundhed meget seriøst og samtidig vil vi bevare den klassiske labrador med jagtegenskaberne og det gode sind. Vores hvalpe er opvokset i vores hjem, så de fra start er vant til de lyde en familie kan byde på. Vi gør meget ud af vores hvalpe, så de fra start får en god ballast.

Vi er medlem af DKK og DRK, og derudover har vi gennemført DKK´s opdrætteruddannelse.

Vi tester alle forældredyr, både hanner og tæver for PRA, EIC, CNM, HNPK og SD2, som er de arvelige sygdomme i vores race. Her vil I/du som hvalpekøbere sparer mange penge på tests. En hund fra Sirius Magic vil derfor aldrig kunne udvikle nævnte arvelige sygdomme. Man kan læse mere om de forskellige sygdomme under sundhed.

Kennel Sirius Magic laver 1 max 2 kuld om året. Derfor bliver man en del af en familie. Døren vil altid stå åben hos os. Det er vigtigt for os, at I/du får de bedste vilkår fra start. Derfor vil vi altid være klar til at rådgive det bedste vi kan. Har vi ikke svaret, kan vi trække på vores gode netværk. Vores mange år med hundene har givet os en masse erfaring, som vi gerne deler ud af. Vi vil hellere at I/du ringer/tager kontakt en gang for meget end en gang for lidt. Vores hvalpekøbere skal vide, at de har fuld opbakning fra deres opdrætter.

Som hvalpekøbere hos os, er man meget velkommen på vores FB gruppe SiriusMagic Family. Det er et hyggested for vores hvalpekøbere, hvor man kan dele sine oplevelser med os såvel som andre hvalpekøbere. Her er også et kanon netværk at trække på. Vi holder ca. en gang om måneden en træningsdag, hvor alle hvalpekøbere er velkommen. Her træner vi lige det I/du skulle ha’ ønske om. Det kan være alm. Lydighed, ringtræning (udstilling) og marktræning (jagt). Man er også meget velkommen bare for hyggens skyld og socialisering af jeres/din hund. Dette er med i pakken, når man køber hvalp hos os. Info vedr. ovennævnte arrangementer vil blive slået op på FB gruppen. Er man ikke på FB, finder vi en løsning på det.

 

Adresse
Lyngholmsvej 2
7270 Stakroge Midtjylland
Danmark
Telefon
51210289
E-mail
fromm@privat.dk
Rutevejledning